Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Beyoğlu'nu sarsan tornavidalı dehşet! Katil sokaklarda...

        Olay, dün saat 07.00 sıralarında Beyoğlu Tomtom Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre semtte ki bir otoparkın önünde bekleyen 29 yaşındaki Emrah Çakmak, kimliği henüz belirsiz bir şahısla tartışmaya başladı.

        İHA'nın haberine göre tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Zanlı kavga sırasında elindeki tornavidayı Çakmak’a saplamaya başladı.

        TORNAVİDAYI 7 KEZ SAPLAMIŞ

        Göğsünden 3, sırtından ise 4 adet darbe alan genç adam yere yığıldı. Tornavidayı saplayan şahıs ise bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

        Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, ağır yaralı Emrah Çakmak’ı Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        POLİS EKİPLERİ ZANLININ PEŞİNDE

        Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera ve KGYS görüntülerini incelemeye aldı. Zanlının bir otomobille kaçtığını belirleyen polis, aracın plakasını da tespit etti. Polis zanlının kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ