Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Harmandalı Düzenli Atık Depolama Tesisi'nin kapatılmasını talep etti.

        Cumhuriyet Mahallesi sakinleri sorunlarını dile getirmek üzere mahalle muhtarlığı önünde bir araya geldi.

        Muhtar Dursun Ali Kazar, sorunu yıllardır pek çok defa dile getirdiğini, fakat sözler verilmiş olmasına rağmen çözüm üretilmediğini kaydetti.

        Kazar, "Biz siyaset yapmıyoruz. Bir sorunumuz var ve bunun çözülmesini ilgililerden talep ediyoruz." dedi.

        Grup adına basın açıklamasını okuyan Fevzi Tan da bölgenin uzun yıllardır depolama alanı olarak kullanıldığını ve insan hayatını tehlikeye düşürür noktaya geldiğini söyledi.

        Muhtarın çalmadık kapı, başvurmadık kurum bırakmadığını anlatan Tan, "Harmandalı Çöplüğü ivedilikle, bir mazeret olmaksızın kapatılmalıdır. Bizler Çiğli sivil toplum kurumları olarak bu sese destek veriyor, taraf oluyoruz. Bilim insanları da hazırladıkları raporlarla kapatılması konusunda irade göstermişlerdir. Fakat sesimizi duyan, çözüm üreten kimse olmamıştır." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler