Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda pistten çıkan yolcu uçağının içinde bulunan ve hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan 29 yaşındaki Songül Bozkurt, İzmir’den son yolculuğuna uğurlandı. Bozkurt’un cenazesinde gözyaşları sel oldu.
        5 Şubat akşamı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydana gelen kazada özel bir hava yolu şirketinin İzmirİstanbul seferini yapan Boeing 737800 uçağı, iniş yaptıktan sonra kayarak pistin sonundaki toprak zemine çakılmıştı. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetmiş, 180 kişi de yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan 29 yaşındaki Songül Bozkurt’un aslen Elazığlı olduğu, İzmir’de yaşadığı ve evli olmadığı öğrenildi. Gezmeyi çok seven ve farklı yerler görmeyi sevdiği için çok sık seyahat ettiği öğrenilen Bozkurt’un, İstanbul’a bir arkadaşıyla görüşmeye gitmek için bindiği uçak sonu oldu. Bozkurt’tan geriye Dubai ve Abu Dabi’de çekildiği fotoğrafları kaldı.
        Kazada hayatını kaybeden Bozkurt’un cenazesi 6 Şubat gecesi İzmir’e getirildi. Cenaze, Örnekköy Mezarlığı Gasilhanesi’ne götürüldü.

        Düğün hazırlığındaydı
        Öte yandan uçak kazasında hayatını kaybeden Songül Bozkurt'un düğün hazırlığında olduğu, Ağustos ayında evleneceği öğrenildi.

        "Düğününe gelecektim Songül’üm"
        Songül Bozkurt, ABD’de yaşayan kardeşlerinin İzmir’e gelmesinin ardından bugün Karşıyaka Hacı Ali Gültekin Camisi’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine İzmir milletvekillerinin yanı sıra Karşıyaka Emniyet Müdürü Kaan Coşkun katıldı. Cenaze namazında Songül Bozkurt’un annesi Fatma ve babası Bekir Bozkurt, kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bozkurt’un acılı ablası kardeşine "Gitme Songül’üm. Ben sana gitme dedim dinlemedin beni. Söz vermiştim ona düğününe gelirim demiştim. Düğününe gelecektim Songül’üm. Ben senin yanına hep gelirim" diye feryat etti.
        10 kardeş olduğu öğrenilen Songül Bozkurt’un ailesi ve akrabaları cenaze töreninde sinir krizi geçirdi. Songül Bozkurt’un tabutuna beyaz gelinlik örtüldü. Songül Bozkurt’un cenazesi, törenin ardından Doğançay Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler