Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altay’da Sportif Direktör Murat Uluç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sebebini bilmediği bir süreç sonrasında siyahbeyazlı kulüpten ayrıldığını açıkladı.

        Altay’da futbolculuk kariyerinin ardından yardımcı antrenörlük ve son olarak da sportif direktörlük görevi yapan Murat Uluç, siyahbeyazlı kulüpten ayrıldığını açıkladı. Murat Uluç’un bu açıklaması Altaylı taraftarlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, siyahbeyazlı renklere gönül veren taraftarlar yazdıkları yorumlarla Murat Uluç’a destek verdi.

        "Sebebini bilemediğim bir süreç sonrası ayrılmış bulunuyorum"

        39 yaşındaki Sportif Direktör Murat Uluç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Altyapısından yetiştiğim, formasını her zaman gururla taşıdığım ve en zor zamanlarda üst üste iki şampiyonluk yaşayarak vefamı fazlasıyla gösterdiğime inandığım Büyük Altay’ımızda sürdürdüğüm sportif direktörlük görevimden ani gelişen ve sebebini bilemediğim bir süreç sonrası ayrılmış bulunuyorum. Gün ayrılık günü olsa da armaya olan sevdam her zaman çok büyük."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler