Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez: Acelemiz yok - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, nişanlısı Alex Rodriguez ile düğünlerini ikinci kez ertelediklerini açıkladı.

        2

        DÜĞÜNE İKİNCİ ERTELEME

        Nisan ayında evlenmek istediklerini belirten fakat virüs engeline takılan Lopez, koronavirüs sebebiyle vaka sayılarının artması üzerine tekrar erteleme yoluna gittiklerini ifade etti.

        3

        "ACELEMİZ YOK"

        Şarkıcı, konuyla ilgili, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasını yaptı.

        4

        Kısa bir süre önce moda sektörüne de adım atan Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmişti.

        5

        JLO'DAN ÇIPLAK POZLAR

        51 yaşındaki Lopez, Türk fotoğrafçı Mert Alaş ve Marcus Piggot'ya tamamen çıplak poz vermişti.

        6

        Jennifer Lopez, 'In The Morning' adlı video klibi için çekilen karelerini takipçileriyle paylaşmıştı.

        7

        Lopez, geçtiğimiz günlerde sinema sektöründe yaşanan eşitsizlik tartışmalarına katılarak yıllar önce yaşadığı sorunları dile getirmişti.

        Şarkıcı, 1993'te oyuncu olmaya karar verip Hollywood'a gittiğinde Latin asıllı olmanın sıkıntısını yaşadığını açıklamıştı.

        8

        "SEKTÖRDEKİ KLİŞEYİ KIRDIM"

        Jennifer Lopez, "Latin asıllı kadın oyunculara aşçı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektöründeki Latin kadın klişesini kırdım" demişti.

        9

        Latin, siyahi ya da Asyalı olmanın önemli olmadığını söyleyen Jennifer Lopez, "Ben insanı temsil etmek isterim ama tüm bu çabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hala yüzde altı düzeyinde" ifadelerini kullanmıştı.

        10

        1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra şöhrete kavuşmaya başlayan Lopez, daha önce de samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        11

        "KENDİNİZE GÜVENİN"

        Billboard Dergisi'ne konuşan Jennifer Lopez, şunları söylemişti:

        Sürekli performans halinde olan sanatçıların korkularından biri, 'Eğer durursam, tüm bunlar gider' düşüncesidir. Aslında öyle olmaz. Kendinize biraz daha güvenmeniz gerekir.

        12

        Jennifer Lopez