Jennifer Lopez: Acelemiz yok
Alex Rodriguez ile nişanlı olan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, koronavirüs sebebiyle vaka sayılarının tüm dünyada artması üzerine düğünlerini tekrar erteleme yoluna gittiklerini belirtti. Lopez, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" ifadelerini kullandı
"SEKTÖRDEKİ KLİŞEYİ KIRDIM"
Jennifer Lopez, "Latin asıllı kadın oyunculara aşçı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektöründeki Latin kadın klişesini kırdım" demişti.
Latin, siyahi ya da Asyalı olmanın önemli olmadığını söyleyen Jennifer Lopez, "Ben insanı temsil etmek isterim ama tüm bu çabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hala yüzde altı düzeyinde" ifadelerini kullanmıştı.
1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra şöhrete kavuşmaya başlayan Lopez, daha önce de samimi açıklamalarda bulunmuştu.
"KENDİNİZE GÜVENİN"
Billboard Dergisi'ne konuşan Jennifer Lopez, şunları söylemişti:
Sürekli performans halinde olan sanatçıların korkularından biri, 'Eğer durursam, tüm bunlar gider' düşüncesidir. Aslında öyle olmaz. Kendinize biraz daha güvenmeniz gerekir.
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez