Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Jennifer Lopez'in hayali gerçek oluyor - Magazin haberleri
        1

        2001'de özel mini bir koleksiyon hazırlayan, 2002 yılında ise ilk parfümünü çıkaran Jennifer Lopez, kendi kozmetik markası kurduğunu açıkladı.

        Lopez, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu.

        Şarkıcı, yayınladığı videoda "Güzelliğin son kullanma tarihi yoktur" diyerek, kadınlara her yaşta güzel olabilecekleri mesajını verdi.

        2

        Birçok kişi, yeni markanın Lopez'in 30 yıllık hayali olduğunu ifade etti.

        Öte yandan marka, cilt güzelliği üzerine yoğunlaşan ürünler piyasaya sürecek.

        3

        Kozmetik markasının sinyallerini iki yıl önce veren Jennifer Lopez, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Cilt bakımı ürünleriyle karşınıza geleceğim. Çok uzun zamandır üzerinde çalışıyorum çünkü herhangi bir şeyi öylesine piyasaya sürmek istemiyorum. Öğrendiğim her şeyi ve sahip olduğum tüm sırları kapsayan bir şey olmasını istiyorum.

        4

        Lopez, geçtiğimiz günlerde sinema sektöründe yaşanan eşitsizlik tartışmalarına katılarak yıllar önce yaşadığı sorunları dile getirmişti.

        5

        Jennifer Lopez, 1993'te oyuncu olmaya karar verip Hollywood'a gittiğinde Latin asıllı olmanın sıkıntısını yaşadığını açıklamıştı.

        6

        "SEKTÖRDEKİ KLİŞEYİ KIRDIM"

        51 yaşındaki şarkıcı, "Latin asıllı kadın oyunculara aşçı, dadı gibi onuncu sınıf roller veriliyordu. Ama ben başrolde oynamak istiyordum ve direnerek film sektöründeki Latin kadın klişesini kırdım" demişti.

        7

        Latin, siyahi ya da Asyalı olmanın önemli olmadığını söyleyen Jennifer Lopez, "Ben insanı temsil etmek isterim ama tüm bu çabama rağmen Hollywood filmlerinde Latin oyuncuların temsili hala yüzde altı düzeyinde" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rolden sonra şöhrete kavuşmaya başlayan Lopez, daha önce de samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        9

        "KENDİNİZE GÜVENİN"

        Billboard Dergisi'ne konuşan Jennifer Lopez, şunları söylemişti:

        Sürekli performans halinde olan sanatçıların korkularından biri, 'Eğer durursam, tüm bunlar gider' düşüncesidir. Aslında öyle olmaz. Kendinize biraz daha güvenmeniz gerekir.