Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan John Travolta malikanesini satıyor - Magazin haberleri
        1

        Geçen yıl 29 yıllık eşi Kelly Preston'ı kaybeden aktör John Travolta, her köşesinde anıları bulunan 20 odalı malikanesini satışa çıkarıyor. Travolta ve Preston'ın evlendikleri 1991 yılında satın aldıkları özel bir adadaki malikane için aktörün istediği fiyat 5 milyon dolar.

        2

        John Travolta ve Kelly Preston, evlendikleri 1991 yılında bu malikaneyi bakmışlar ve çok beğenip hemen satın almışlardı. Islesboro Adası'nda bulunan malikanenin 20 odası ve 7 banyosu var. Gözlerden uzak adaya ulaşım ise feribotla sağlanıyor.

        3

        John Travolta ile eşi Kelly Preston'ın çok beğenip satın aldıkları malikane, 1904 yılında inşa edildi. Mülk, aslında 42 odalı olarak yapılmıştı. Fakat Travolta ve Preston burayı satın aldıktan sonra elden geçirildi ve 20 odalı büyük bir konut haline dönüştürüldü.

        4

        Travolta çiftinin mutlu anılarına tanıklık eden malikane dört katlı. Evin giriş katı hariç diğer tüm katlarında odaların pencerelerinde malikane arazisinin bakımlı manzarası görünüyor. Ana yatak odasının ise kendine ait özel bir banyosu ve oturma alanı da var.

        5

        Malikane, yer aldığı Islesboro adasının gözlerden uzak bir yerinde. Fakat malikanenin bahçesinden denize doğru uzanan özel bir iskele de bulunuyor. John Travolta, Kelly Preston ve çocukları, tatillerini zaman zaman burada geçiriyorlardı.

        6