Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus'tan Sevilla kararı! Fenerbahçe'nin ilk 11'i netleşiyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de son iki maçını kazanarak zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de gözler Avrupa Ligi'ndeki Sevilla maçına çevrildi.

        2

        Sarı-lacivertliler, perşembe günü İspanya'da oynanacak mücadeleden avantajlı bir skorla ayrılıp rövanşta alacağı sonuçla adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

        3

        Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Luan Peres ve Michy Batshuayi'nin zorlu karşılaşmada forma giyip giymeyecekleri belirsizliğini koruyor.

        4

        Kanarya'da ayrıca UEFA listesinde yer almayan Serdar Dursun, Ezgjan Alioski ve Gustavo Henrique ise Sevilla'ya karşı forma giyemeyecek.

        5

        Teknik direktör Jorge Jesus'un kritik karşılaşmada nasıl bir 11 tercih edeceği merak edilirken, kadroda birkaç sürprizin yaşanabileceği öğrenildi.

        6

        OSAYI 11'E, LINCOLN KULÜBEYE

        Ligdeki Konyaspor ve Kayserispor maçlarında savunma beklerinde Ferdi ve Lincoln'e görev veren Jesus, Sevilla karşısında hızından yararlanmak için Osayi'yi tercih edebilir... Bu durumda Osayi sağ bekte, Ferdi Kadıoğlu ise sol bekte görev yapacak; Lincoln ise kulübeye çekilecek.

        7

        ORTADA ZAJC ZAMANI

        Samet ve Szalai'den oluşan stoper hattını bozması beklenmeyen Portekizli teknik adam, orta sahada ise Kayserispor maçından farklı olarak Arda Güler yerine Miha Zajc'ı kullanabilir.

        8

        Jesus'un orta sahada Sevilla'nın baskısına karşı pas yüzdesi yüksek isimlere görev vermesi bekleniyor.

        9

        Bu doğrultuda Arao ve Crespo'nun önünde Miha Zajc'ın forma giymesi sürpriz olmayacak. Sloven yıldızın soğukkanlı oluşu ve Avrupa Ligi'ndeki başarılı performansı da Jesus'un tercihinde en önemli faktörlerden olacak.

        10

        HÜCUM HATTINI BOZMAYACAK

        Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, hücumda ise Kayserispor karşısında görev verdiği isimlerle sahaya çıkacak. Fenerbahçe, Sevilla deplasmanında Rossi, King, Valencia üçlüsüyle gol arayacak. İspanya'ya götürülecek olan Batshuayi'nin ise ilk 11'de sahaya çıkması beklenmiyor.

        11

        Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu isimlerden oluşuyor: Altay, Osayi, Samet, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, Rossi, King, Valencia.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ