Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Jorge Jesus'un kuralları ortaya çıktı - Spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Jorge Jesus kariyeri boyunca başarılarının yanında disiplini bir hoca olarak da ön plana çıktı. Tecrübeli teknik adam bu özelliği Fenerbahçe'ye de getirmiş durumda. Futbolcularla tek tek ilgilenmesi ve takımdaki kenetlenmiş görüntü taraftarların da hoşuna gidiyor. İşte Jorge Jesus'un takıma getirdiği kurallar...

        2

        FAST FOOD YASAK

        Jorge Jesus, öğrencilerinin sağlığa ve aldığı kilolara çok dikkat ediyor. Yağ ve kilo oranının dengeli olmasına dikkat eden Jesus, fazla olan futbolculara da para cezası veriyor. Maç sonu yemeklerinde ise fast food yasak.

        3

        TAKIM OTOBÜSÜNÜ BEKLETENE CEZA

        Jesus'un başka bir kuralıysa takım otobüsüyle ilgili. Bu kurala göre takım otobüsüne geç kalan oyuncuya para cezası veriliyor. 5 dakikadan sonra takım otobüsü kimseyi beklemiyor, hareket ediyor.

        4

        SAMANDIRA'DA DEĞİŞİKLİK

        Sezon öncesinde yönetimden Samandıra Tesisleri'nde değişiklik yapılmasını isteyen Jorge Jesus, ilk olarak 28 şampiyonlukla ilgili görselleri tesislere astırdı. Ardından antreman sahasının yanına toplantı odası yaptıran Jesus, Fenerbahçe taraftarlarının birliktelik ve aidiyet duygularını ortaya koyan görsellerin de duvarlarda olmasını istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ