Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadın 9. yeni bölüm fragmanı! Bahar eskisi gibi olabilecek mi?

        Kadın dizisi yayınlanan 8. bölümü ile izleyicisinden tam not aldı. Son bölümün ardından Kadın 9. bölüm bu akşam yayınlanacak. 9. bölümde hastahane'ye çağırılan Bahar yeni bir süpriz ile karşılaşır. Peki Kadın 9. bölümde neler olacak? İşte Kadın 9. bölüm fragmanı ve özeti...

        KADIN 9. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Nisan ve Doruk’a belli etmemeye çalışan Bahar, içinde bulunduğu durumdan ötürü oldukça huzursuz olur. Arif’in Bahar ile ilişkisi olduğunu düşünen Şirin ise Arif’in peşine düşer ve bir şekilde Arif ile tanışır.

        REKLAM

        Test sonuçlarından şüphelenen Jale’nin tekrar hastaneye çağırması üzerine hastaneye giden Bahar’ı bir sürpriz daha beklemektedir. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüklerinden sonra bir daha eskisi gibi olabilecek midir?

        KADIN 8. BÖLÜM ÖZETİ

        Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider. Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar, Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer.

        Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşayacaktır.

        REKLAM
        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ