Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ta, oyun oynarken nehre düşüp kaybolduğu belirtilen yabancı uyruklu çocuğun bulunması için çalışma başlatıldı.

        Alınan bilgiye göre, merkez Onikişubat ilçesi Kılavuzlu mesire alanı bölgesindeki Galatasaray Konteyner Kentte yaşayan Suriye uyruklu 3 çocuk Ceyhan Nehri'ne düştü.

        Bölgedeki vatandaşlar tarafından çocuklardan 2'si kurtarılırken 14 yaşlarında olan bir çocuk akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

        İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekibi sevk edildi.

        Havanın kararması nedeniyle nehirde arama çalışmalarına ara verildi. Yarın çalışmalara devam edileceği öğrenildi.

        İtfaiye Grup Amiri Adnan Gökyardım, gazetecilere, 3 çocuğun suya düştüğü, 2'sinin vatandaşlar tarafından kurtarıldığı, diğerinin ise suya kapılıp kaybolduğu ihbarı geldiğini söyledi.

        Kısa sürede bölgeye ulaştıklarını ve arama çalışması başlattıklarını anlatan Gökyardım, bölgenin dalgıç ekibi için tehlike arz ettiğini, bu nedenle çalışmalara yarın sabaha kadar ara verdiklerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler