Rehin alan kocaya pencereden müdahale!
Bursa'da tartıştığı eşi B.H. (32) tarafından bıçakla rehin alınıp döven S.H.´yi (32), itfaiye merdiveniyle pencereden eve giren polis ekipleri kurtardı. B.H., kendisine müdahale eden 3 polis memurunu da el ve kollarından yaraladı. B.H.'nin eşini saçlarından tutup dövdüğü anlar, kameraya yansıdı
ABONE OLBursa'da, saat dün 15.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Kale Sokak'ta 8 katlı bir binanın 2´nci katında meydana geldi.
Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen B.H. (32) ile eşi S.H. (32) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine dairenin kapısını içeriden kilitleyen B.H., mutfaktan ekmek bıçağı aldı.
DHA'da yer alan habere göre bunu gören S.H., kendisini bir odaya kilitleyip, çığlık atarak yardım istedi. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. B.H.´yi ikna etmek için uzun süre uğraş veren polis ekiplerinin çabası sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine polis ekipleri, eve girmek için itfaiyeden yardım istedi.