Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS'ınSusuz ilçesi ile Ardahan'ı birbirine bağlayan kara yolunda kar ve buzlanma nedeniyle yolcu otobüsü devrildi. Kazada 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

        Kaza, Susuz–Ardahan kara yolunda meydana geldi. Ardahan istikametine seyreden yolcu otobüs, kar ve buzlanmanın etkisiyle yoldan çıkarak devrildi. İhbarla bölgeye sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler