Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi İl Genel Meclis Salonu’nda Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı.

        Tek listeyle gidilen seçimde Muzaffer Yağcı, İl Genel Meclisi Başkanı oldu. Her ayın ilk 5 günü toplanan İl Genel Meclisi, Nisan ayının ilk toplantısını bugün yaptı. Toplantıda tek gündem maddesi olan İl Genel Meclis Başkanlık seçimi yapıldı.

        Uzun yıllar Meclis Başkanlığı’nı görevini başarıyla yürüten ve bir dönem aradan sonra AK Parti’den Digor İlçesi’nden İl Genel Meclisi üyesi seçilen Muzaffer Yağcı, 21 Meclis Üyesinin katıldığı Meclis Başkanlık Seçiminde 21 oyun tamamını alarak İl Genel Meclis Başkanı seçildi.

        İl Genel Meclisi Başkanlığı’na kendisini layık gören üyelere teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, “Biliyorum ki hepiniz bir ilçeden ve ilimizden geldiniz. İnanıyorum ki hep birlikte, hep beraber, şehrimiz için güzel hizmetler yapacağız. Bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

        Yağcı, “Kars hepimizin, hepimizin memleketi, bizim seçilmemizin tek amacı ilimize, ilçelerimize, köylerimize ne yapabiliriz. Şehrimize ne yapabiliriz. İnşallah hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde Kars’a çok güzel hizmetler vereceğiz” diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından İl Genel Meclis 1. Başkan Vekili, İl Genel Meclis 2. Başkan Vekili ve 2 asıl ve 2 yedek katip üyelerinin seçimine geçildi. Mecliste yapılan seçim ve toplantı sonrası Meclis Başkanı ve üyeleri Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunup, İstiklal marşı okudu. Başkan Muzaffer Yağcı ve beraberindekiler, daha sonra Vali Türker Öksüz’ü ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler