Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City maçında seken Leroy Sane'nin son durumuyla ilgili paylaşım yaptı.

        Sarı-kırmızılı takım Alman yıldızın sağ ayak bileği dış yan bağları ve eklem kapsülünde yırtık ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

        Yapılan açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nde son oynanan Manchester City maçında ayak bileği burkulan ve sponsor hastanemiz Acıbadem'de yapılan tetkikleri sonucu sağ ayak bileği dış yan bağları ve eklem kapsülünde yırtık ve kanama tespit edilen Leroy Sane'nin tedavisine başlanmıştır." denildi.

        30 yaşındaki futbolcu bu sezon 28 maçta 2 bin 301 dakika süre aldı ve 6 gol - 7 asistlik performans sergiledi.

        2 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

        HT Spor muhabiri Çağatay Çelik'in edindiği bilgilere göre; Leroy Sane'nin 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Fakat sarı-kırmızılılar, Gabriel Sara'da olduğu gibi bağ tedavisi yöntemiyle daha erken döndürmek amaçlanıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Uludağ'da telesiyej arızası: 60 tatilci mahsur kaldı

        Kış turizminin merkezi Uludağ'daki Birinci Oteller Bölgesinde faaliyet gösteren Fahri Otel telesiyejinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle yaklaşık 60 tatilci tellerde mahsur kaldı. Jandarma ve AFAD tatilcileri kurtarmak için operasyon başlattı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ