Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta korona virüs (Covid19) tedbirleri kapsamında bir köyün halkı dışarı çıkmıyor. Köyde birbirleriyle görüşmeyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘evde kal’ çağrısına tam destek veriyor.

        Türkiye genelinde Covid19 tedbirleri dolayısıyla uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında, Kars’ın Susuz ilçesine bağlı yaklaşık bin kişinin yaşadığı İncesu köyünde halk sokağa çıkmıyor. Erkeklerin sosyal mesafe kuralları çerçevesinde hayvanlarını araziye çıkardığı köyde, kadınlar ve çocuklar ise salgın riskine karşı birbirlerine gidip gelmiyor. Sokaklarda dahi kimsenin olmadığı köyde herkes kendi evinde kalarak ‘evde kal’ çağrısına destek veriyor. Köylüler, bayramın birinci gününde ise birlerini telefonla arayarak bayramlarını kutladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler