Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Kartal'da dehşet! 2 genç kız evde ölü bulundu!

        İstanbul Kartal’da gelen bir ihbar tüyler ürperten olayı ortaya çıkardı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre ilçede 4 katlı binanın birinci katındaki daireye giren polis, Dilara Gültay (23) ve Cansu Demirel (30) adlı kadınların cansız bedenleriyle karşılaştı.

        BİRİ BIÇAKLANARAK DİĞERİ BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

        Dilara Gültay’ın cansız bedeninin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel’in cansız bedeni ise oturma odasında bulundu. Polis yaptığı ilk incelemede Cansu Demirel’in bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Dilara Gültay’ın ise boğularak öldürüldüğü öğrenildi.

        Cansu Demirel, 30 yaşındaydı.
        Cansu Demirel, 30 yaşındaydı.

        ŞÜPHELİ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

        Aynı saatlerde kendisini yaraladığı için hastaneye giden Mustafa P. (24) kadınları öldürdüğünü söyledi. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan ilk incelemede Mustafa P.'nin iki kadını öldürüp ardından intihar girişiminde bulunduğunu tespit etti.

        Dilara Gültay 23 yaşındaydı.
        Dilara Gültay 23 yaşındaydı.

        DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

        Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayla ilgili detaylara ulaşıldı. Elde edilen bilgilere göre, Dilara Gültay, arkadaşı olduğu iddia edilen Mustafa P. ile görüşmek için dün evine gitti. Giderken de arkadaşı Cansu Demirel’e Mustafa P. ile bulaşacağını söyledi.

        ÖNCE DİLARA’YI ÖLDÜRDÜ

        Mustafa P. evine gelen kız arkadaşı Dilara Gültay ile iddialara göre tartıştı. Ve kız arkadaşını banyoda boğarak öldürdü. Polise olayı anlatan zanlı Mustafa P., "Kız arkadaşımın başkaları ile görüşmeleri olup olmadığını sordum. Cevap vermedi. Onu boğarak öldürdüm." dedi.

        DİLARA’YI SORMAYA GİTTİ

        Dünden bu yana Dilara’dan haber alamayan Cansu Demirel, bu sabah Mustafa P.’nin evine gitti. Kapıyı açan Mustafa P.’ye, Dilara’dan haber alamadığını belirten Cansu Demirel, bu kez katilin kurbanı oldu.

        "DİLARA’YI ÖLDÜRDÜM"

        Zanlı Mustafa P, arkadaşını sormaya gelen Cansu Demirel’i içeri aldı. Ardından Dilara’yı öldürdüğünü söyleyen zanlı Cansu Demirel’e bıçakla saldırdı. Katil zanlısı Mustafa P, bu olayı da polise detayları ile anlattı. Zanlı polise verdiği ilk ifadesinde “Dilara’yı sordu. Gel içeri dedim. Dilara’yı öldürdüm dedim ve kendisini bıçakladım.” dedi. Ardından bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan zanlı Mustafa P., hastaneye gittiğini söyledi.

        SABIKA KAYDI ÇIKTI

        Noterde katiplik yapan Dilara Gültay ile elektronik firmasında çalışan Cansu Demirel'in yakınlarının dün kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Bir restoranda çalışan Mustafa P.'nin kasten yaralama suçundan sabıkası olduğu belirtilirken evde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga bulundu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Ayla Öztürk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ