Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kaş doldurma nasıl yapılır? İşte kolay kaş doldurma teknikleri

        Kaşlarınızı doldurmak için kullanabileceğiniz 5 ipucu...

        1- YANLIŞ ÜRÜN SEÇMEK

        Jel, far, ya da kalem formunda kaş doldurmaürünleri mevcut. Eğer kaş doldurmaya yeni başladıysanız jel üründe biraz zorlanabilirsiniz. Bu nedenleişe yeni başlayanlardansanız kaş farı, biraz daha tecrübeliyseniz kaş kalemi kullanabilirsiniz. Kaş doldurmada üzerinize yoksa jel yapıda bir ürüntam size göre!

        2- YANLIŞ RENKTE ÜRÜN KULLANMAK

        Kaş renginizdenkoyu tonda bir ürün kullanmak ifadenizi keskinleştirir, bu nedenle de iyi bir görünüm yaratmaz. Eğer doğal bir görünüm istiyorsanız kaşınızdan bir ton açık ürün seçmekte fayda var. Açık tonlar, hatayı en aza indirir ve doğal bir görünüm verir.

        REKLAM

        3- FAZLA MİKTARDA ÜRÜN KULLANIMI

        İhtiyacınız yokken gereğinden fazla ürün sürmek yapılan en büyük hatalardan biridir. Ürünü azar azar sürmek hem işinizi kolaylaştırır hem de riski azaltır. Ayrıca tüm kaşınıza ürün sürmek yerine kaşınızın hangi bölümlerinde seyreklik varsa buralara yoğunlaşmakta fayda var.

        4- KAŞI ŞEKLİNDEN FARKLI DOLDURMAK

        Kaş şeklinizi takip etmeyerek, sadece örtmek istediğiniz yerleri doldurmak sizi doğallıktan uzaklaştıracaktır. Bu nedenle her zaman doğal şeklinizi takip etmeli ve ihtiyaç olan yerleri doldurmalısınız.

        5- DOLDURMADAN ÖNCE KAŞLARI TARAMAMAK

        Kaşlarınızı ilk olarak boş bir fırçayla taramak, işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Biten rimelinizin fırçasını temizleyerek kaşlarınızı tarayabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ