Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kate Moss neden eski sevgilisi Johnny Depp'e tanıklık yaptığını anlattı - Magazin haberleri
        1

        2017'de olaylı bir şekilde ayrılan ve sonrasında bütün dünyanın 'Hollywood filmi' gibi takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard'ün 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, 1 Haziran'da kararını açıklamıştı.

        ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada jüri, ünlü aktörü haklı bularak Amber Heard'ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti. Çekişmeli geçen davada Depp'in eski sevgilisi Kate Moss da tanık olarak dinlenmişti.

        2

        Moss'un ifadeye çağrılma süreci, Amber Heard'ün bir "dedikoduyu" mahkemede dile getirmesine dayanıyordu.

        Heard, ünlü modelin Depp ile olan ilişkisi sırasında fiziksel şiddete uğradığını duyduğunu söylemişti. Amber Heard, "Öyle bir dedikodu duydum, çok büyük bir dedikodu." demişti. Dile getirilen dedikodu, Johnny Depp'in Kate Moss'u merdivenlerden attığı üzerineydi.

        3

        "JOHNNY BENİ TEKMELEMEDİ!"

        İngiltere'den canlı video aracılığıyla duruşmaya bağlanan Kate Moss, Jamaika'da tatildeyken düştüğünü ve Johnny Depp'in ona yardım etmeye geldiğini söylemişti.

        1994-1998 yılları arasında Depp ile aşk yaşayan Moss, "Beni asla itmedi, tekmelemedi ya da herhangi bir merdivenden aşağı atmadı." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        ESKİ SEVGİLİSİNİ NEDEN SAVUNDUĞUNU ANLATTI

        Ünlü isim, haftalar sonra ilk kez neden eski sevgilisini savunduğunu açıkladı. 'Desert Islands Discs' adlı programa konuşan Kate Moss, "Ben gerçeğe ve adalete inanırım. Mahkeme sürecine bu nedenle dahil oldum. Johnny hakkındaki gerçeği biliyordum. O beni asla merdivenden aşağı itmemişti. Bu gerçeği mahkeme huzurunda açıklamak zorundaydım." dedi.

        5

        Moss, bir dönem uyuşturucu kullanırken görüntülendikten sonra aldığı tepkiler hakkında da konuştu. Gördüğü muameleye çok üzüldüğünü belirten Moss, "Tanıdığım herkes kullanıyordu. Çevremdeki herkes. Onların bana odaklanması, tepki göstermesi, kızımı almaya çalışması gerçekten ikiyüzlü bir davranıştı. Çok kızmıştım." ifadelerini kullandı.

        6

        "ETRAFIMDAKİLERİN MUAMELESİ ÇOK ÇİRKİNDİ"

        O süreçte medya patronu Jefferson Hack ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lila'ın velayetinin kendinde kalmasını başaran ve resmi bir açıklamayla kamuoyundan özür dileyen Kate Moss, programın sunucusu Lauren Laverne'e, "Göz önünde biriydim o nedenle özür dilemeliydim ama etrafımdakilerin muamelesi çok çirkindi." diye konuştu.

        7

        Ünlü yıldız, ayrıca "Asla şikayet etme, asla kendini açıklamak zorunda kalma!" mottosunu da eski erkek arkadaşı Johnny Depp'ten öğrendiğini sözlerine ekledi.

        14 yaşındayken keşfedilen Moss, kariyerinde yapmak zorunda kaldıklarından da şikayet etti. Kate Moss, 15 yaşında, utangaç bir dönemdeyken korkunç bir deneyim yaşadığını ve sonrasında yanlış olan şeyi 1 mil öteden anlayacak kadar sezilerinin kuvvetlendiğini anlattı.

        8

        The Face Dergisi için fotoğrafçı arkadaşı Corinne Day ona, "Üstünü çıkarmazsan senin için Elle Dergisi'yle anlaşmam. Seni oraya götürmem." dediğini ifade etti. O gün ve sonrasında, soyunmak zorunda olduğu için "fazlasıyla ağladığını" söyleyen Moss, "Çok canımı yakıyordu. Corinne benim en yakın arkadaşımdı. Onu seviyordum ama kurnaz biriydi. Çok iyi fotoğraf çekerdi. O nedenle istediğini aldı ve ben acı çektim. Ama sonunda kariyerim değişti." dedi.

        9

        "BENİM KIRILGANLIĞIM ÜZERİNE OYNADILAR"

        Bu fotoğraflar sonrasında Moss, ünlü bir moda tasarımcısı kendisini 1992'de iç çamaşırı tanıtımı için seçmişti ancak orada da kötü deneyim yaşamıştı. ABD'li oyuncu Mark Wahlberg'le objektif karşısına geçtikten sonra yataktan çıkıp işe gidebilmesi için sakinleştirici almak zorunda kaldığını söyleyen Kate Moss, "Yine üstsüzdüm, korunmasızdım ve korkuyordum. Benim kırılganlığım üzerine oynadılar." ifadelerini kullandı.

        10

        KIZINA TAVSİYE VERDİ: HİÇBİR ŞEYİ YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN!

        2016'da kendi ajansını kuran Moss, kariyerindeki 30 yılı aşkın süre sonunda kızı Lila'yı da kaydetti ve ona hem anne hem de manken olarak en önemli tavsiyesini verdi: "Yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin! Kendini rahat hissetmiyorsan bir çekimde yapma."

        Fotoğraflar: AP, Reuters.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ