Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan "ENGELLİYİM!" Son dakika... Katie Price: Asla eskisi gibi olmayacağım!
        1

        İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelerek hem tatil yapmış hem de estetik operasyonlar geçirmişti.

        Ancak talihsiz bir kaza yaşayan Price, iki bacağını da kırmıştı.

        2

        42 yaşındaki yıldız, İngiliz The Sun gazetesine verdiği röportajda artık hiçbir zaman eskisi gibi olamayacağını açıkladı.

        Kendisini "yürüme engelli" olarak kaydettirdiğini belirten Price, geçirdiği son altı ayı da özetledi.

        3

        Bir süredir Carl Woods ile aşk yaşayan Katie Price, her iki bacağının da sürekli olarak ağrıdığını ve bu yüzden bir ördek gibi yürüdüğünü ifade etti.

        4

        "ASLA ESKİSİ GİBİ OLMAYACAĞIM"

        Gün içinde en çok 20 dakika yürüyebildiğini sözlerine ekleyen Price "Asla eskisi gibi olmayacağım. Bir bacağım, konulan metal yüzünden diğerinden daha uzun. Bu yüzden yürürken topallıyorum" şeklinde konuştu.

        Price, kazadan ve geçirdiği operasyonlardan sonra bacaklarında sürekli acı hissettiğini ve bu acının ayaklarından başlayan bir elektrik çarpması şeklinde olduğunu dile getirdi.

        5

        "APTALCA BİR KAZAYDI"

        Estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen Kate Price, üzücü haberi sosyal medya hesabından "Aptalca bir kazaydı" sözleriyle duyurmuştu.

        6

        OĞLUNU BAKIMEVİNE BIRAKACAK

        Price, henüz 18 yaşında olmasına rağmen 184 kiloya ulaşan oğlu Harvey'in sağlığını düzeltebilmek ve kendine daha bağımsız bir hayat kurmasını sağlamak için zor bir karar almıştı.

        Katie Price, doğuştan gelen bazı hastalıkları bulunan oğlunu tedavi görmesi için özel bir bakımevine bırakacağını açıklamıştı.

        7

        "KALBİM SIZLIYOR"

        Katie Price, otizmi de bulunan Harvey'in bakımevinde daha bağımsız bir hayat sürmesi için özel eğitim göreceğini anlatmıştı.

        Model, bu karanın kalbini kırdığını dile getirmişti.

        Bu zorunlu ayrılığın, aralarındaki derin ilişkiyi de değiştireceğini de vurgulayan Price, oğlu Harvey ile son altı ayda öğrenme güçlüğü ve otizmi olan çocuklara eğitim veren kurumları gezip, değerlendirmeler yapmıştı.

        8

        "BU ONUN İÇİN BİR ŞANS"

        Oğlunu her gün göremeyecek olmanın çok üzücü olduğunu söyleyen Katie Price, konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Bu Harvey için en iyisi. Hepimiz olumlu düşünmek zorundayız. Çünkü Harvey'in onu başımdan attığımı düşünmesini istemiyorum. Bu, oğlumun bağımsız bir hayat kurması, yeni beceriler geliştirmesi ve diğer insanlarla sosyalleşmesi için bir şans.

        42 yaşındaki Price, oğluna, her an yanında olamayacağını bir şekilde anlatmaya çalıştığını da sözlerine eklemişti.

        9

        YARDIM İSTEMİŞTİ

        Ünlü model,oğlu Harvey için Instagram hesabından bir paylaşımda bulunmuştu.

        Price, Dwight Yorke ile birlikteliğinden dünyaya gelen Prader Willi Sendrumu olan oğlu için egzersiz aleti kiralamak istediğini söylemişti.

        Katie Price, Harvey'in kilolarından kurtulması için yaptığı paylaşımında "Biri bana yardım edebilir mi? Harvey için bir koşu bandı ve kürek çekme makinesi kiralamak istiyorum" demişti.

        10

        Doğuştan engelli olan oğlunun karantina sürecinde evde hareket etmesi gerektiğini anlatan Price, kendisine yardım eli uzatacak kişilerin kendisine mesaj atmalarını istemişti.

        Katie Price'ın oğlu için yaptığı yardım çağrısı, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

        Şarkıcının yaptırdığı estetik operasyonları ve çıktığı lüks tatillerini hatırlatan takipçileri, oğlu için bir egzersiz aleti alamamasına tepki göstermişti.

        11

        Kate Price ile sevgilisi Carl Woods

        12

        Kate Price