Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Katy Perry-Orlando Bloom çiftinin geceliği 51 bin TL'lik Venedik tatili - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Katy Perry ile oyuncu Orlando Bloom, geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızları Daisy Dove'u kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Venedik'te tatil yapan ikiliye; Bloom'un ilk evliliği Miranda Kerr'den dünyaya gelen oğlu Flynn Christopher, bazı aile üyeleri eşlik ediyor.

        2

        GECELİĞİ 51 BİN TL

        Venedik'in merkezinde geceliği 5 bin euro (51 bin 900 TL) olan bir otelde konaklayan ünlü çift, tatilden kesitleri de sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor. Bu paylaşımda ikilinin köpekleri Nugget'ı da yanlarına aldığı görüldü.

        3

        Gösteri dünyasının en çok kazanan ünlüleri arasında yer alan Katy Perry ve Orlando Bloom, Büyük Kanal'ın (Grand Canal) hemen yanında yer alan otel, 16'ncı yüzyılda inşa edilen tarihi Papadopoli Sarayı'nda bulunuyor.

        4

        Ünlü şarkıcı Katy Perry'nin tek kazancı albümleri değil. Perry, bir dönem görev yaptığı American Idol adlı müzik yarışmasında seçici kurul üyeliği yapmıştı. Perry'nin toplam servetinin 330 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

        5

        Orlando Bloom'un toplam serveti ise 50 milyon doların üzerinde. Üstelik buna sahip olduğu gayri menkuller dahil değil. Bloom ve Perry'nin toplam servetlerinin 400 milyon dolara yakın olduğu belirtiliyor.

        6

        "HER ŞEY 2016 YILINDA BAŞLADI"

        Daha önce nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Orlando Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti.

        7

        İngiliz oyuncu, "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada 'Oo! Sanırım bu Katy Perry!' diye aklımdan geçirdim" demişti.

        Bloom, Perry'nin aktör Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmişti.

        8

        Oyuncu, Washington'ın yanına giderek, "Bir tane alabilir miyim?" diye sorduğunu ve arkadaşının da "Elbette" dediğini söylemişti.

        Bloom, o esnada Perry'e göz kırptığını da itiraf etmişti.

        9

        2017 YILINDA BOŞANMIŞTI

        Öte yandan Orlando Bloom, Avustralyalı model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2017'de bitirmişti. İkilinin, Flynn Christopher adında bir çocuğu bulunuyor.

        10

        EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

        Katy Perry ve Orlando Bloom, iki sene önce evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Perry ve Bloom, geçtiğimiz yaz Japonya'da yapacakları düğünü koronavirüs salgını sebebiyle ertelemek zorunda kalmışlardı.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ