Başkan Yalçın meclis toplantısına tramvayla gitti
Her fırsatta Talas’ın sokaklarını karış karış gezen ve vatandaşlarla iç içe olan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bu kez de tramvayda görüldü.
Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısına tramvayla giden Başkan Yalçın, yol boyunca vatandaşlarla sohbet edip hal hatır sordu. Gösterilen ilgiden vatandaşlar, ‘halkın adamı, her zaman halkla iç içe, yolun açık olsun başkanım’ şeklinde düşüncelerini dile getirdi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.