Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de bir okulda 150 öğrenci tarafından Cumhuriyet’in 100. yılında Türk bayrağı koreografisi oluşturuldu.

        Sami Yangın Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, Cumhuriyet’in 100. yılına özel okulun bahçesinde Türk bayrağı kareografisi gerçekleştirdi.

        Öğrencilerden gelen fikri değerlendirdiklerini anlatan okul müdürü Mehmet Uyar, AA muhabirine, "Öğrencilerimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle bir etkinlik yapmak istedi. Biz de bu tekliflerini değerlendirdik. 150 öğrencimizle 3 hafta süren çalışma sonrası böyle bir etkinlik ortaya çıktı. Bu etkinlikte emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Uğur Kulaksız ve öğrencilerime teşekkür ediyorum." dedi.

        Uyar, sosyal medyada paylaşılan görüntünün ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.

        Öğrencilerden Pelin Dinç de Cumhuriyet'in 100. yılında böyle bir etkinlikte yer almaktan mutlu olduklarını söyledi.

        Hasan Bilal Fındıkçı da "Türkiye Yüzyılı'nın asıl sahipleri olarak rengini şehitlerimizin asil kanından, gökteki ay yıldızdan alan Türk bayrağının koreografisinde yer almak gurur vericiydi." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler