Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

        AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler'in öncülüğünde, gazeteci Deniz Çağan'ın moderatörlüğünde düzenlenen "Medya Buluşmaları" programının ikincisi kentteki bir restoranda gerçekleştirildi.

        Buluşmanın konuğu, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar oldu.

        Programda Kayseri'de yürütülen yatırımlar, devam eden projeler ve siyasi gündem değerlendirildi.

        Akar, toplantıda gazetecilerin gündemine dair sorularını da yanıtladı.

        Böhürler de "Medya Buluşmaları"nın farklı konuklarla devam edeceğini belirterek, Akar'a ve basın mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

        Toplantıya Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile basın kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler