Kayseri Hayvanat Bahçesi'ni 2 günde 40 bin kişi ziyaret etti
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günlerinde toplam 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günlerinde toplam 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 153 farklı türden yaklaşık 1600 hayvanı misafir eden hayvanat bahçesi, Ramazan Bayramı'nın 2. ve 3. günlerinde kapılarını ziyaretçilere ücretsiz olarak açtı.
Çocuklar başta olmak üzere vatandaşlardan ilgi gören hayvanat bahçesi, toplam 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ziyaretçiler, bayrama özel olarak sunulan ücretsiz hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.