Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncesu Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak yaz aylarında gerçekleştirilen yaz spor okulu etkinliğini ziyaret eden İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol öğrencilerle sohbet ederek yaz spor okullarında yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

        İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, “İncesu Belediyesi olarak düzenlediğimiz yaz spor okullarına 2018 yılında devam ediyoruz eğitim öğretim yılının sona erdiği bu dönemde çocuklarımızın hoş vakit geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz" dedi.

        Başkan Karayol, "Onların yaz tatillerini iyi bir şekilde değerlendirmek ve spor faaliyetlerinde özellikle yüzme branşında uzman öğretmenlerin katkılarıyla, yaz spor okullarımıza başta yüzme dalında olmak üzere futbol, voleybol ve basketbol dalında birçok öğrencilerimiz katılmaktadır. Özellikle yoğun ilgi yüzme branşında olmaktadır. Erkek çocuklarımız için SalıPerşembe 10:0012:00 arası kız çocuklarımız için ise CumaCumartesi 10:0012:00 arası uzman ve belgeli öğretmenlerimizce ders verilmektedir" dedi.

        Başkan Karayol, kurs sonrasında çocuklara yüzme sertifikası verileceğini de açıkladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler