Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atiker Konyaspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında ligin 23.haftasında oynanacak olan zorlu doksan dakikayı Arda Kardeşler yönetecek.

        Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 23.haftasında görev yapacak olan hakemler Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklandı. 24 Şubat 2019 Pazar günü Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak olan Atiker Konyaspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasını Bursa bölgesinden arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Mehmet Metin yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Hakan Ceylan olacak. Arda Kardeşler, bu sezon İstikbal Mobilya Kayserispor’un 2 maçında düdük çalarken, Atiker Konyaspor’un ise hiç maçını yönetmedi.

        Arda Kardeşler’in İstikbal Mobilya Kasyerispor ve Atiker Konyaspor maçlarında yaptığı görevler;

        Göztepe 20 İ.M.Kayserispor HAKEM

        Alanyaspor 50 İ.M.Kayserispor HAKEM

        Antalyaspor 00 İ.M.Kayserispor VAR

        Konyaspor 20 Alanyaspor AVAR

        Konyaspor 32 Kasımpaşa VAR

        Fenerbahçe 11 Konyaspor 4.HAKEM

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler