Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hizmetİş Sendikasının 13. Olağan Genel Kurulunda Halil Özdemir’in Genel Başkan Yardımcısı seçilmesinden son derece gurur duyduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; "Gurur duyduk, onurlandık, çünkü Kayseri iş barışı için önemli" dedi.

        2015 yılında Hizmetİş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı görevi yaptığını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hizmetİş Sendikasının 12. Olağan Genel Kurulunda genel başkan yardımcılığına seçilen Halil Özdemir bir kez daha güven tazeleyerek 13. Olağan Genel Kurulunda da genel başkan yardımcısı seçildiğini söyledi. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şahsı ve hemşehrileri adına Sendikacı Halil Özdemir'i kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler