Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstikbal Mobilya Kayserispor’un Akhisarspor’dan transfer ettiği Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes Avusturya kampına katılarak çalışmalara başladı.

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Avusturya’nın Seefeld Tirol şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren SarıKırmızılılarda yeni transferi Hugo Miguel De Almeida Costa Lopes kampa katılarak özel olarak çalışmalara başladı. Kasyeri’ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayan Portekizli futbolcu ardından ülkesine gitti. Eşyalarını toplayan ve ülkesinden Avusturya’ya geçen Lopes kampa katıldı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını da sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor’da gözler gelecek olan yeni isimlere çevrilmiş durumda.

        Akhisarspor ile yollarını ayıran Migeul Lopes yeni sezonda SarıKırmızılı formayı giyecek. SarıKırmızılı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan Lopes, yeni takımının formasını giymek için sabırsızlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler