Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eurocop’ta mücadele edecek olan Bellona Kayseri Basketbol, ilk maçına hazır. Kayseri ekibi, ilk maçında yarın Macaristan temsilcisi Üni Gyor ile karşılaşacak.

        Bellona Kayseri Basketbol, Eurocup müsabakaları için Macaristan’a gitmişti. İlk maçına Salı günü çıkacak olan SarıKırmızılı ekip grup maçlarına ev sahipliği yapan Uni Gyor ile karşılaşacak.Ligde istediği sonuçları elde edemeyen Bellona Kayseri Basketbol, Avrupa Kupası grup maçlarına Macaristan’da çıkacak. Sarıkırmızılı ekip, buradaki karşılaşmaları kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Kayseri ekibi, 19 Ocak Salı günü oynayacağı Uni Gyor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Bellona Kayseri Basketbol’un Avrupa Kupası maç programı şu şekilde;

        19 Ocak Salı

        19:00 Uni GyorBellona Kayseri Basketbol

        21 Ocak Perşembe

        22:30 Bellona Kayseri BasketbolSzekszard

        22 Ocak Cuma

        19:00 Bellona Kayseri BasketbolPrometey

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler