Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, üniversite öğrencilerine bir konferans verdi.

        Kilis 7 Aralık Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu tarafından konferans düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa, KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı konuşmacı olarak katıldı. Celkanlı, kendi yaşamını anlatarak ticari yaşamındaki başarı çizgisine nasıl ulaştığını anlattı. Öğrencilere ticaret için tavsiyelerde bulunan Celkanlı, Ticarete başlamadan önce nelere dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı. Celkanlı, Ticaret için asla hayalinizden vazgeçmeyin, emin adımlarla ilerlenmesini istedi.

        Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Hacı Mustafa Celkanlı'ya, konferansın sonunda Ticaret ve Lojistik Topluluğu tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler