Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından Üniversite de yeni atamalar gerçekleştirdi.

        7 Aralık Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nden Doç. Dr. Ömer Cide ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Ali Kestane Rektör Danışmanı olarak atandı.

        Prof. Dr. Memet Kule, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına, Prof. Dr. Mustafa Dede ise Ziraat Fakültesi Dekanlığına vekaleten atandı.

        Doç. Dr. Yakup Doğan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Altuncu, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne, Doç. Dr. Melda Akbaba, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne getirildi. Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Evrim Baran Aydın, İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (İTAMER) Müdürlüğüne getirilirken, Personel Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ali Yılan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı emrine Fakülte Sekreteri olarak atandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler