Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Kim Min-Jae'yi çıldırtan soru! - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ni yolunu tutan Kim Min-Jae, İtalyan ekibinde sergilediği performansla takımının Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısında büyük pay sahibi oldu.

        2

        Güney Kore'li stoper, dünya çapında bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerlerken, transferin de bir numaralı gözdesi haline geldi.

        3

        26 yaşındaki futbolcunun ismi son dönemde Manchester United, Real Madrid ve Tottenham gibi dev kulüplerle anılmaya başladı.

        4

        Kim Min-Jae ise hakkında sürekli olarak çıkan transfer haberlerinden oldukça rahatsız... Başarılı savunmacı, son olarak milli takım kampında kendisine yöneltilen transfer sorularına tepki gösterdi.

        5

        Güney Kore'nin Kolombiya ile 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçının ardından konuşan Kim Min Jae, bu durumdan artık bunaldığını belirtip, şu ifadeleri kullandı:

        6

        "BU TÜR SAÇMALIKLARA ODAKLANMIYORUM"

        "Bu söylentiler hiç doğru değil. Takımıma odaklanmak istiyorum. Oynayacak çok turnuvam var. Keşke bu haberleri yaymasanız. Bu tür saçmalıklardansa takıma odaklanıyorum. Oynayacak çok önemli maçlarım var ve şu anda sadece Napoli'ye odaklanmak istiyorum"