Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Ahi Evran Külliyesi Zanaatkarlar Çarşısında 20 metrekarelik dükkan işleten genç girişimci, sınırlı sermaye ile başladığı ticaret hayatını adım adım büyütüyor.

        Bahçe Bitkileri Bölümü mezunu Gizem Nuransoy; mezuniyetinin ardından iş hayatına atıldı. Kırşehir, İç Anadolu bölgesi ve farklı yörelerden getirdiği ürünleri müşterilerine sunan Nuransoy kısa zamanda da halkın ilgisiyle karşılaştı. Bir yandan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) hazırlıkları yapan Nuransoy; iş hayatında yaşadığı zorlukları paylaştı. 5 bin TL sermaye ile başladığı işinin kendisine yeni ufuklar açtığını söyleyen Nuransoy; "Okulu bitirdikten sonra iş hayatına başladım. İç Anadolu Bölgesi'nden ürün getiriyorum. Aynı zamanda da KPSS çalışması yapıyorum. İlk iş hayatına girdiğimde 5 bin TL sermayem vardı. Müşteri artışıyla birlikte ürün yelpazemi de genişletmeye başladım. Kahramanmaraş, Niğde, Nevşehir gibi şehirlere giderek hasat zamanlarında ürün alıyorum ve Kırşehir'de satışa sunuyorum" dedi.

        İş yerini büyütme gayretinde olan Nuransoy, kendi imkanlarıyla başladığı ticaret hayatında başarılı olmak için çalışıyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler