Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kişisel Antrenör Madalin Giorgetta estetik işlemleri protesto ediyor!
        1

        7 bin dolar değerinde estetik yaptıran 30 yaşındaki Kişisel Antreanör Madalin Giorgetta, artık botoks ve dolgu yaptırmayacağını açıkladı.

        2

        İngiliz gazete Daily Mail'de yer alan habere göre; Batı Avustralya'nın Perth şehrinde yaşayan Giorgetta, defalarca estetik operasyon geçirmişti.

        3

        Ancak genç kadın diyetine ve egzersizine çeki düzen verdikten sonra botoks ve dolgu yaptırmamaya karar verdi.

        4

        Genç kadın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Yüzümle ilgili çok fazla güvensizlik yaşadım. Hepsini botoks ve dolgu maddeleriyle düzeltmeye çalıştım.

        5

        Doğruyu söylemek gerekirse kozmetik müdahalelerin olduğu görüntümü tercih ederim ama önümüzdeki altı ay içinde hepsi yok olacak" dedi.

        6

        Giorgetta, diyete devam etmenin, estetik operasyonlardan çok daha kolay olduğunu söyledi.

        7

        Madalin Giorgetta, "Güzellik endüstrisi ile diyet endüstrisinin birbirlerinden o kadar da farklı olmadığını anladım. Her ikisi de kadınların güvensizliğinden para kazanıyor. Artık paramı onlara vermeyi reddediyorum" dedi.

        8

        Genç kadının bu zamana kadar yaptırdığı işlemler: Kaş kontürü, kaş kaldırma, göz çevresindeki kırışıklar için botoks, gözaltı ışık dolgusu, elmacık kemiği dolgusu, çene hattını belirginleştirme, çene operasyonu, dudak dolgusu, diş beyazlatma, kirpik ekimi, alın dolgusu.

        9