Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kızılcık Şerbeti'nin Serdar'ı Yiğit Dikmen kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Yiğit Dikmen hangi dizilerde rol aldı? - Magazin haberleri
        1

        Her Cuma milyonları ekran başına toplayan dizinin kadrosuna genç kuşağın sevilen isimlerinden Yiğit Dikmen dahil oldu. Kızılcık Şerbeti’nde Serdar adlı karaktere hayat verecek olan Yiğit Dikmen bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sönmez (Aliye Uzunatağan) ve Mustafa’nın (Emrah Altıntoprak) ortak olduğu lokantanın müşterisi olan Serdar’ın yolu Çimen’le (Selin Türkmen) kesişecek. Çimen ve Serdar’ın tanışmasıyla yaşanacak sürpriz gelişmeler ise dizide tansiyonu daha da yükseltecek.

        2

        YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

        1987 tarihinde dünyaya gelen Yiğit Dikmen, uzun süre amatör ligde futbol oynamıştır. Oyuncu Yağızkan Dikmen'in kardeşi olan Yiğit Dikmen, aynı zamanda Türkiye’nin ilk Crossfit’cileri arasında yer almaktadır.

        3

        Yiğit Dikmen, Survivor 2014 sezonunun ''Gönüllüler'' takımında yarışmıştı. Yarışmadan sonra ünlenen isim, kariyerini oyunculuğa yönlendirdive bu alanda eğitimler aldı.