Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Microsoft 365, KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarını tek bir paketle karşılıyor - Teknoloji Haberleri

        Microsoft 365, KOBİ’lerin bilgi teknolojisi ihtiyaçlarını tek bir paketle yanıt vermek için Office 365, Windows 10 Pro ve daha birçok hizmeti içinde barındırıyor. Windows 10’un güvenlik özellikleri ve yenilikleri, Office 365’in gücü, bilinen özellikleri ve kolay yönetim araçları paketin içinde yer alıyor.

        Microsoft 365 Business’in paket içeriğinde Word, Excel, PowerPoint gibi üretkenlik ve işbirliği uygulamaları; e-posta için Outlook; müşteri, çalışma arkadaşları, tedarikçiler ile dosya paylaşımı için SharePoint ve OneDrive; sohbet tabanlı ekip çalışması için Microsoft Teams uygulamaları bulunuyor.

        REKLAM

        Microsoft Teams şirket içi ekiplerin, her zaman ve her yerden, iletişimde kalmalarına ve birlikte çalışmasına yardımcı oluyor.

        KENDİNDEN KORUMALI

        Yapılan araştırmalara göre siber saldırıların yüzde 43’ü küçük işletmeleri hedefliyor. Özellikle son yıllarda yaşanan fidye saldırılarından binlerce küçük işletme etkilendi, iş planları sekteye uğradı ya da çalışamaz hale geldiler. İşte Microsoft 365 Business bu tarz siber saldırılar için koruma sağlıyor.

        Microsoft 365 Business kurumların ihtiyacı olan güvenlik hizmetini de içeriyor. Şirket verileri masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar ve mobil cihazlarda dahil olmak üzere her türlü ortamda siber saldırılardan korunuyor.

        Yeni paket, şirketlerin cihazlarının ve yazılımlarının virüs, kötü amaçlı yazılım ve fidye yazılımlara karşı otomatik olarak güncelleştirilmelerinin yapılmasını sağlıyor. Ayrıca her türlü güncelleme otomatik olarak yapılabilir. Bu da şirketlerin cihazlarının ve yazılımlarının sürekli güncel olmasını sağladığı gibi saldırılara karşı daha güçlü olmasına yardımcı oluyor.

        REKLAM

        “Microsoft 365’i bugünün KOBİ’si ve yarının küresel şirketi arasında bir köprü olarak görüyoruz.” diyen Microsoft Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı, yeni paketle ilgili açıklamasında şöyle söyledi: “Bugün dünyaya yön veren teknoloji şirketleri geçmişte birer KOBİ olarak iş hayatına adım attılar. Onları bugünlere taşıyan en büyük güç ise teknolojiydi. Teknolojiye inanarak ve yatırım yaparak, dinamikleri değiştirdiler, kendi başlarına birer güç oldular. Biz de KOBİ’lerimizin dijital dönüşüm yolculuğunda onların çözüm ortağı olarak, hem deneyimlerimiz hem de onlara özel çözümlerimizle yanlarında olmak istiyoruz.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ