Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, otizmli çocukların velilerine yönelik "Otizm Eksiklik Değil Bir Farkındalık" konferansı gerçekleştirildi.

        Gölcük Otizm Derneği tarafından Cengiz Topel İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Prof. Dr. Binyamin Birkan, otizmin davranış aşırılıkları, beceri yetersizliği ve motivasyon eksikliği sendromu olduğunu belirtti.

        Otizmde erken tedavinin önemli olduğunu vurgulayan Birkan, "Erken özel eğitime başladığında olumlu sonuç alınması mümkündür." dedi.

        Daha sonra Prof. Dr. Binyamin Birkan'a, plaket ve çiçek takdim edildi.

        Programa, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Otizm Derneği Başkanı Tülay Şentürk, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, siyasi parti temsilcileri, otizmli çocuklar ile velileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler