Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin dört bir yanındaki parklar, yol kenarlarıi mezarlıklar ve kaldırımlar baştan aşağı gözden geçirilip temizleniyor.

        Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Ramazan Bayramı öncesinde kent genelinde bayram temizliği yapıyor. Sekapark, Doğu Kışla Parkı, Demokrasi Parkı, Marina Parkı ve Fatih Sultan Mehmet Parkı gibi merkezi bölgeler, Yeniköy, Başiskele, Yahya Kaptan, Gölcük, Kandıra, Kuruçeşme, Çayırova, Şekerpınar ve Eskihisar kavşakları gibi merkezi kavşaklar ve bu kavşakların bağlantı yolları temizleniyor. Otoyol kenarları, D100 Karayolu’nun kenarları, mesire alanları, yürüyüş yolları, caddeler, bulvarlar ve benzeri açıkyeşil alanlar da ekipler tarafından itina ile daha temiz hale getiriliyor.

        Kent genelinde bulunan merkezi ve köy mezarlıklarında büyüyen otların, çalıların temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar Ramazan Bayramı’ndaki mezarlık ziyaretlerine yetiştirildi.

        Mezarlıklarda yürütülen temizlik çalışmaları, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan 17 kişilik ekiple yapıldı. Mezarlıklarda oluşan otların, çalıların temizlendiği ve çevre bakımlarının yapıldığı çalışmalar gerçekleştirildi. Ayrıca merkez mezarlıklarında boyama ve çevre düzenleme çalışmaları yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler