Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Gece kaydedildi, araçlar kilitlendi! Bayram tatili dönüşü yoğun trafik - Güncel son haberler
        1

        Razaman Bayramı tatilinden dönenler, 43 ilin güzergahında bulunan 'kilit kavşak' Kırıkkale'de trafik yoğunluğuna neden oldu.

        2

        DHA'nın haberine göre Kırıkkale'de Ramazan Bayramı sonrası kara yollarında dönüş trafiği yaşanıyor.

        3

        Türkiye'nin doğu ve kuzeyindeki 43 ilin güzergahında yer alan Ankara-Kırıkkale kara yolunun Ankara yönünde araç trafiği görüldü.

        4

        Kentte öğle saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk, akşam saatlerinde arttı. Yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken; hasarlı kazalar da meydana geldi.

        5

        Polis ekipleri de ulaşımın aksamaması için önlemler aldı. Trafik yoğunluğunun bugün akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

        6

        İHA'nın haberine göre de dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili sona ererken bugün de İstanbul'da dönüş yollarında zaman zaman yoğunluk meydana geldi.

        7

        Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinden İstanbul'a doğru yola çıkanlar için yoğunluk yüzünden saatlerdir yollarda devam eden dönüş yolculuğu bazı noktalarda çileye dönüştü.

        8

        İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolunda trafik bazı bölgelerde zaman zaman durma noktasına geldi, gişelerde kilometrelerce kuyruk oluştu.

        9

        TEKİRDAĞ-İSTANBUL YOLUNDA DA YOĞUNLUK

        AA'da yer alan habere göre Tekirdağ-İstanbul kara yolunda da, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde trafik yoğunluğu devam ediyor.

        Tatilcilerin dönüşü dolayısıyla özellikle Tekirdağ-İstanbul yolunun Yenice, Yeniçiftlik, Beyazköy, Üniversite ve Kumbağ mevkilerinde zaman zaman yoğunluk meydana geldi.

        10

        Ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdüren polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri aşırı hız, takip mesafesi ve hatalı sollama konularında uyardı. Kara yolundaki yoğunluğun gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

        11
        12
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ