Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın yeni sezon oyunlarından olan “Asalet Kumkuması” tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

        Kocaeli Şehir Tiyatroları, “Asalet Kumkuması” isimli oyun ile SDKM’de seyirci karşısına çıkıyor. Kocaeli seyircisine yaz akşamlarında açık havada tiyatro izleme keyfini yaşatan oyun, sezonun açılmasıyla birlikte SDKM’de sahneleniyor. Pervin Atamert tarafından Moliere’in “Kibarlık Budalası” isimli oyunundan uyarlanan oyunun yönetmenliğini Ali Düşenkalkar yapıyor.

        Moliere’in Kibarlık Budalası isimli oyunundan uyarlanan "Asalet Kumkuması" insanlığın eskiden beri var olan, onu gülünç duruma düşüren hallerini konu edip, kendi ile yüzleşmesini anlatıyor. Oyun, bunu yaparken seyirciyi de güldürmeyi ihmal etmiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler