Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklardaki çim biçme çalışmalarını kış aylarının gelmesiyle sonlandırdı.

        Nisan ayından bu zamana kadar 4 milyon 500 bin metrekarelik alanın çim biçme çalışması yapıldı. Ekipler şimdi ağaç budama, kuruyan ağaçların yenileriyle değiştirilmesi ve formlanması çalışmalarına ağırlık veriyor. İlçe genelinde yeşil alanlarda mevsimlik çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra konut alanları, bulvar cadde ve sokaklarda bitkilere yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Kış ayının gelmesiyle ekipler ağaçların daha sağlıklı bir formda kalmaları için budama çalışmalarına başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler