Aykut Kocaman: ''Soldado şu hali ile gelmiş olsaydı yine şampiyonduk''
Aykut Kocaman, "Gomis sizde olsaydı" sorusuna, "Hiç gerek yok. Soldado şu hali ile gelmiş olsaydı yine şampiyonduk. İkinci yarıdan itibaren fiziksel açıdan ve uyum olarak mükemmel" yanıtını verdi
ABONE OLAykut Kocaman TRT Spor’da Basın Tribünü programında konuğumuz oldu. Zaman zaman frene basarak konuşsa da her soruya cevap verdi. Program bitimi sohbetimiz devam etti. Yayın süresinin yetmemesi nedeniyle sormaya fırsat bulamadıklarımızı bu sohbette sorduk.
Öncelikle Şenol Güneş ile arasında yaşananlar nedeniyle çok üzgün. O günü kara bir gün olarak görüyor. Bu olay ve devamında yaşanan atışmalar nedeniyle Beşiktaş’ın Galatasaray maçına zihinsel açıdan dağınık çıktığını düşünüyor. En büyük travmayı Vardar’a elenmeleri üzerine yaşamış.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ