Melih İlhan GÜN/KONYA, (DHA) TÜRKİYE Spor Toto Süper Ligi´nin 23'üncü haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.Oynadığı son 8 maçta sahadan 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik ile ayrılan Konyaspor, Fenerbahçe karşılaşması ile çıkış yakalamak istiyor. İlhan Palut ve beraberinde ayrılan önemli isimlerin ardından 3 puana hasret kalan yeşil-beyazlı ekip, Fenerbahçe ile yapacağı mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile başladı.Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde Kayacık Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma çalışmalarıyla başlayıp antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı ekip kuvvet çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı. Konyaspor'un yeni transferi Andreas Bouchalakis takım ile ilk antrenmanına çıktı.
İki ekip 6 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. (DHA) DHA-Spor Türkiye-Konya / Merkez Melih İlhan GÜN
2023-02-03 18:20:25
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.