Kopenhag - Başakşehir (Maç öncesi son durum)
Süper Lig'in şampiyonu Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Danimarka'nın Kopenhag takımına konuk oluyor. Temsilcimiz, 1-0 kazandığı maçın rövanşından turla dönüp çeyrek finalde Manchester United'ın rakibi olmak istiyor. Parken Stadyumu'nda 19.55'te başlayacak mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek
ABONE OLSüper Lig´de sezonu şampiyon tamamlayarak ilk kez ipi göğüsleyen Başakşehir, Avrupa kupalarında yoluna devam etmek için Kopenhag´ın konuğu olacak. Parken Stadyumu´nda TSİ 19.55´te oynanacak karşılaşmada İtalya Futbol Federasyonu´nundan Daniele Orsato düdük çalacak. Orsato´nun yardımcılıklarını ise Lorenzo Manganelli ve Alessandro Giallatini üstlenecek.
Mücadele öncesinde avantajlı taraf Başakşehir. Sahasında oynadığı ilk maçta rakibini Visca´nın golüyle 1-0 mağlup eden turuncu-lacivertliler, ufak da olsa avantajı eline geçirmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşmada Başakşehir, alacağı her galibiyet ve beraberlikte adını üst tura yazdırmayı başaracak. Turuncu-lacivertliler, ayrıca alacağı tek farklı gollü mağlubiyetlerde de bir üst tura yükselen taraf olacak.