Koronavirüsü yenen başhekim bayraklar ve alkışlarla taburcu edildi
Kovid-19 testleri pozitif çıkan Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Ferit Alaybeyoğlu, 1 hafta süren tedavisinin ardından koronavirüsü yendi. Alaybeyoğlu, yapılan 2 ayrı testin de negatif çıkması sonrasında bayraklar ve alkışlarla taburcu edildi
Giriş: 23.04.2020 - 03:42 Güncelleme:
Geçen hafta yapılan Kovid-19 testleri pozitif çıkan ve Orhangazi Devlet Hastanesinde 7 gündür tedavi altında bulunan Orhangazi Devlet Hastanesi Başhekimi Ferit Alaybeyoğlu, tedavisinin ardından yapılan 2 ayrın testinin de negatif çıkması sonrasında akşam saatlerinde taburcu edildi.
Başhekim Alaybeyoğlu'nun taburcu olduğu esnada tüm sağlık çalışanları hastane koridorunda ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla Başhekimlerini uğurladılar. İHA'nın haberine göre; Başhekim Ferit Alaybeyoğlu taburcu olurken yaptığı açıklamada hastanedeki tüm personele tedavisi süresince teşekkür etti. Alaybeyoğlu ailesini çok özlediğini ve bir an önce onların yanına gitmek istediğini söyledi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ