Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem KPSS soruları ve cevap anahtarı PDF İNDİR | ÖSYM ile 2022 KPSS lisans sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı tıkla PDF görüntüle ekranı
        1

        KPSS Lisans sınavı soruları cevap anahtarı kitapçığı PDF indirme ekranı, memur olma hayaliyle sınava katılım sağlayan adaylar tarafından araştırılıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı 31 Temmuz Pazar günü, Genel Yetenek - Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri olmak üzere 2 farklı oturumda uygulandı. Sınavın ardından ÖSYM KPSS Lisans sınavı soruları cevap anahtarı kitapçığının %10'larını erişime açtı. İşte, 2022 KPSS soruları ve cevapları kitapçığı indir ekranı

        2

        KPSS SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

        2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı.

        3

        2022 KPSS SINAV SORU VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI!

        ÖSYM tarafından yapılan açıklamada "31 Temmuz 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’ları aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

        Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 31 Temmuz 2022 tarihinde saat 17.50'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

        Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz." ifadelerine yer verildi.

        5

        KPSS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM sınav takvşmşne göre 2022 KPSS sınav sonuçları 2 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak. Adaylar KPSS sonuçlarına ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr resmi internet sitesi adresinden ve mobil uygulama üzerinden erişebilecekler. KPSS sınav sonuçları adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevaplarla belirlencek ve sınav sonuç belgesi basılmayacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ