Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim KPSS ÖABT soruları ve cevapları AÇIKLANDI! ÖSYM KPSS soruları ve cevapları 2021 ne zaman açıklanacak?

        2021 KPSS’nin son oturumları 15 Ağustos 2021 Pazar günü gerçekleştiriliyor. ÖABT oturumlarının da tamamlanmasının ardından adayların sözlü sınavlar öncesindeki ilk sıralamaları ortaya çıkmış olacak. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte mülakata katılma hakkı elde edecek adaylar da belli olacak. İşte KPSS ÖABT soru kitapçığı 2021

        KPSS ÖABT SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

        ÖSYM KPSS AÖBT soru ve cevaplarını yayımlandı. ÖSYM;

        "2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı

        15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanan 2021-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları (her test için % 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

        Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 15 Ağustos 2021 tarihinde saat 20.00'den itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

        Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz." açıklamasında bulundu.

        KPSS AÖBT SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ