Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kuaförüm Sensin kim elendi? Pazartesi belli olacak! 14 Şubat Kuaförüm Sensin haftanın birincisi kim oldu?

        Kuaförüm Sensin, tüm makyaj ve saç trendleri ile ekranlara yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Her hafta 4 kuaförün 4 yeni modele yaptığı saç ve makyaj yarışıyor. Yarışmacıların birbirine ve Adnan Serter, Ayşegül Kartal Muammer Ketenci ve Tuğba Özay'ın yarışmacılara verdiği puanlarla günün birincisi belirleniyor. Günün birincileri, Cuma günü haftanın birincisini ve elenen takımını belirliyor. Kazanan takım 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. En az puanı alan ekip de Kuaförüm Sensin'den eleniyor. İşte Kuaförüm Sensin son bölümde yaşananlar...

        KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

        Kuaförüm Sensin'de bugün yapılan son saç ve makyajın ardından günün puanları açıklandı. 5 günün puanları toplanarak ve haftanın elenen takımı belirlendi. Bugün ortaya çıkan başarılı çalışmalara rağmen, jüri 3 masaya 1 puan verdi. Jüri üyeleri hafta boyunca yaşanan büyük ve saygısızca tartışmalarından dolayı 1 puan verdiklerini söyledi. Puanlamanın ardından haftanın en az puanını alan takımlarHayat - Özlem ve Taner - Aslı oldu. Ancak jüri, 1 puan verdikleri 3 takımın da elenmesi gerektiği görüşünü dile getirdi. Bu durumda eleme yaşanmadı, jüri kararını Pazartesi günü açıklayacak.

        REKLAM

        KUAFÖRÜM SENSİN BİRİNCİ KİM OLDU?

        Kuaför’üm Sensin’de bugün Kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Nur Yıldız’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Elif Karaca’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Sıla Gökçen’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Çetin Köroğlu, makyöz Fatma Demirci, model Sibel Can’dan oluşan dördüncü takım en iyi saç ve makyaj için yarıştı. Hafta boyunca en iyi saç ve makyajı yaparak 10 bin liralık ödülü kazanan yarışmacılar Çetin - Fatma oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ