Küresel piyasalar ABD - Çin gerilimiyle geriledi
Asya borsaları, ABD'nin bazı Çin yetkililerine yeni yaptırımlar getirmeye hazırlandığı haberinin jeopolitik gerilime dikkat çekmesiyle rekor yüksek seviyelerden gerilAsya borsaları, ABD'nin bazı Çin yetkililerine yeni yaptırımlar getirmeye hazırlandığı haberinin jeopolitik gerilime dikkat çekmesiyle rekor yüksek seviyelerden geriledi
ABONE OLAsya borsaları, ABD'nin bazı Çin yetkililerine yeni yaptırımlar getirmeye hazırlandığı haberinin jeopolitik gerilime dikkat çekmesiyle rekor yüksek seviyelerden geriledi.
Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi dört günlük kazanımının ardından yüzde 0.3 düştü.
Yıl başından bu zamana kadar hala yüzde 16 artıda olan endeks 2017'de yüzde 33 yükselmesinden beri en iyi performansı gösterdi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ